Alles wat u moet weten over de Agter de Berg Cyclocross

Alles wat u moet weten over de Agter de Berg Cyclocross

Zondag 12 februari is het zover. Dan strijden aspiranten, nieuwelingen, junioren en dames in het Hechtelse zand om de overwinning. Een mix van zand en technische stroken in het bos krijgen de renners ‘Agter de Berg’ voor de wielen geschoven. Lees hieronder alles wat u moet weten over de tweede editie. 

Programma

10u00 Aspiranten 12 jaar
10u40 Aspiranten 13 jaar
11u30 Aspiranten 14 jaar (GP Garage Special)
12u30 Nieuwelingen (GP Start-Box.be)
13u30 Junioren  – PK Limburg (GP Garage Special)
15u00 Dames & dames jeugd – PK Limburg (GP fietsstickers.be)

Tickets

Een kaartje voor een hele dag crossplezier kost slechts vijf euro.

Parcours

De 2,400 meter lange omloop is gelegen in de Hechtelse duinen.
-> GPS-adres: Lupinestraat, Hechtel-Eksel

omloop2017-ALLES

Wil je het parcours van nader bij ontdekken? Bekijk dan hier de beelden die Belgische kampioen Ryan Cortjens afgelopen woensdag maakte.

Parking

-> Hoefstraat, Hechtel-Eksel

De parking werd in tegenstelling tot vorig jaar lichtjes aangepast. Dit jaar stelde het leger zijn militaire weg ter beschikking. Hierdoor is er meer parking voorzien dichter bij de omloop. Ontdek hier een uitgebreid plannetje van de parking.

Deelnemers

Tal val Belgische en Nederlandse kampioenen zullen dit jaar aan de start staan. Zo bevestigden onder meer Luke Verburg, Nederlandse kampioen bij de nieuwelingen en Thymen Arensman kampioen bij de junioren hun komst. Na het afzeggen van Ryan Cortjens door ziekte,  is Belgische kampioen Thibau Nys de andere blikvanger in de nieuwelingencategorie. Daarnaast zullen ook nog tal van provinciale hun opwachting maken. Ontdek ze hier.

Website

Wil je nog meer informatie. Neem dan een kijkje op www.cxhechtel.be