Yannick Vrielink verlaat Craft Ten Tusscher

Yannick Vrielink verlaat Craft Ten Tusscher

De wegen van Yannick Vrielink en Craft Ten Tusscher scheiden. De Nederlandse junior verlaat per direct één van de grootste offroadteams van Nederland. Dat laat het team optekenen op hun Facebookpagina.

“Vanwege een verschil in het verwachtingspatroon tussen de familie Vrielink en het Craft Ten Tusscher offroad team hebben we besloten om met onmiddellijke ingang onze samenwerking te beëindigen. We wensen Yannick veel succes met zijn verdere carrière”, staat er te lezen.

Weg

Vrielink wil komende zomer een wegprogramma afwerken. Net daar wring het schoentje aangezien het Craft Ten Tusscher offroadteam zich volledig richtig op het veldrijden en mountainbiken. “De combinatie van het mountainbike en veldrijden binnen het team past niet in mijn visie over de toekomst. Ik wil volgende zomer ook graag een wegprogramma rijden.”

“Ook mis ik bij Craft Ten Tusscher de meerwaarde van een team. De problemen binnen de ploeg hebben er mede voor gezorgd dat ik een mindere seizoenstart heb gemaakt”, liet Vrielink weten.