Wat gebeurde er met Aurelie Vermeir

Wat gebeurde er met Aurelie Vermeir

Eva Maria Palm moest afgelopen zondag, na de wedstrijd in Ronse, afgevoerd worden met een geblokkeerde rug. Ook Aurelie Vermeir moest na een raar ongeluk het ziekenhuis opzoeken. De renster kreeg in de derde ronde iets tegen haar hoofd en is nu opzoek getuigen van het voorval.

“Vorige zondag heb ik deelgenomen aan de veldrit te Ronse. Vermoedelijk heb ik tijdens de derde ronde iets tegen mijn hoofd of nek gekregen. Ik reed de ronde nog uit, maar ben daarna ter hoogte van de start onwel geworden en heb de wedstrijd moeten verlaten.” Vermeir was genoodzaakt om het ziekenhuis op te zoeken.

“In het ziekenhuis is gebleken dat ik een zware hersenschudding heb opgelopen. Ook het doktersbezoek van vandaag gaf mij nog geen groen licht om al terug deel te nemen aan komende wedstrijden. Tot mijn grote frustratie kan ik me nog steeds niet herinneren wat er eventueel zou kunnen gebeurd zijn.”

Daarom lanceert ze de volgende oproep. “Misschien heeft iemand van de toeschouwers gezien wat er zou kunnen gebeurd zijn. Zouden eventuele getuigen contact met me op willen nemen?” Mocht er iemand Aurelie Vermeir kunnen helpen, neem dan contact met haar op. Dit kan via haar facebookpagina of via haar website http://vermeiraurelie1992.wixsite.com.