VIDEO

Video – Pim Ronhaar sluit seizoen af met overwinning

VIDEO

Video – Pim Ronhaar sluit seizoen af met overwinning

Afgelopen weekend won Pim Ronhaar de laatste Superprestigemanche van het seizoen. In Middelkerke haalde hij het voor Lennert Belmans en Witse Meeussen. Een dag later zakte hij af naar het Limburgse Hechtel waar hij zijn huzarenstukje nog eens hoopte over te doen. In zijn laatste wedstrijd van het seizoen geraakte de Nederlander van Lares-Doltcini uiteindelijk niet verder dan een vijfde plaats.  

“Het was een mooie overwinning op het einde van het seizoen”, blikt Pim Ronhaar terug. “Het ging dan ook gewoon goed. Ik had niet verwacht dat ik op het einde van het seizoen nog een tweede Superprestigewedstrijd zou winnen. Ik ben dan ook erg blij met mijn twee grote overwinningen, Gavere en Middelkerke.”

De overwinning in Middelkerke werd zijn eerste in de blauw-witte kleuren van Lares-Doltcini. “Na de wedstrijd kreeg ik een berichtje van André Tummeleer dat ie het heel erg mooi vond dat ik nog een keer voor Lares-Doltcini kon winnen.”

5de in Hechtel

Een dag later sloot de Nederlander zijn seizoen af in het Limburgse Hechtel. In de Agter de Berg Cyclocross eindigde hij na een slechte start alsnog op de vijfde plaats. “Het was een hartstikke mooi parcours. Ik had een mindere start doordat ik al vroeg in de wedstrijd overkop sloeg. Zo dook ik uiteindelijk pas als veertigste het veld in. Ik voelde me heel erg sterk. Ik had goeie benen, maar het mocht helaas niet zijn.”