VIDEO

Video – Lennert Meulemans: “Zeer mooie kleren”

VIDEO

Video – Lennert Meulemans: “Zeer mooie kleren”

Voor het eerst stond Lennert Meulemans in Neerpelt aan de start in de kleuren van zijn nieuwe ploeg IKO Enertherm-Beobank. Op de zware omloop in het Dommelhof wist Meulemans de negende plaats uit de brand te slepen.   

“In Neerpelt had ik een niet zo goede start, maar kon ik al vrij snel opschuiven”, vertelde Lennert Meulemans aan start-box.be “Bij het opspringen na de bergjes, geraakten mijn schoenplaatjes verdraaid. Ik bleef zo steeds rond dezelfde positie hangen.”

Zo was het voor Meulemans wennen aan het nieuwe materiaal. “Het was zeker en vast even wennen met de nieuwe schoenen en schoenplaatjes. Het parcours op zich lag me wel. Het lopen was er net iets te veel aan, dat maakte de omloop erg zwaar.”

Constant seizoen14468518_1330527803638435_7797538990083692946_o

De wedstrijd werd voor Meulemans extra speciaal, zo reed hij het eerst in de kleuren voor zijn nieuw team IKO Enertherm-Beobank. “Ik ben heel erg blij om voor deze ploeg te mogen rijden. Het zijn dan ook zeer mooie kleren. Ik hoop zolang mogelijk in de ploeg te mogen blijven. Hopelijk kan ik een constant seizoen rijden.”

“Doordat ik nu in een opleidingsploeg zit is mijn seizoen al deels geslaagd. Het kan natuurlijk altijd beter. Mijn doelen voor komende winter liggen niet op wedstrijden zelf, maar ik hoop me steeds rond dezelfde positie te handhaven.”

Ronse en de Koppenberg

In de zwaardere wedstrijden hoopt Meulemans alvast een mooie uitslag te behalen. “Hopelijk kan ik op de Koppenberg en in Ronse goed voor de dag komen. Die parcoursen moeten me liggen”, besloot de tweedejaarsnieuweling.