Verdwenen fiets van Wout Vervoort duikt terug op

Verdwenen fiets van Wout Vervoort duikt terug op

Na de wedstrijd van de junioren in Gavere kwam er opmerkelijk nieuws uit het kamp van Wout Vervoort. Het bleek dat er een van zijn fietsen verdwenen was. Omdat dit in de post gebeurde is dit zeker opmerkelijk. Niemand van de ploeg kon hen helpen, samen met de politie werd er een zoektocht gestart.

“Na de wedstrijd hoorde ik dat er één van mijn fietsen verdwenen was”, begint Wout Vervoort zijn relaas. “Mijn vader had de fiets de hele tijd vast, maar zette hem even tegen de hekken omdat ik de post in reed om te wisselen.” Na de wissel bleek de fiets plots spoorloos verdwenen. Na enige onderzoekswerk in de post bleek niemand hem gezien te hebben.

Al snel werden de speakers ingelicht en zei riepen het nieuws om. Ook de politie schoot meteen in actie en besloot aan de uitgang iedereen met een fiets te controleren. “Zelfs ik werd aan de uitgang gecontroleerd om te kijken of ik mijn eigen fiets bij had. Toen we weer aan de camper kwamen stond mijn fiets bij de hogedrukreiniger.” Hoe de fiets er kwam weet niemand, want binnen de ploeg kon ook niemand meer relaas brengen.

Foto – Wouter Toelen ■ TFoto