Truien bij de vleet voor dames en dames jeugd in Vorselaar

Truien bij de vleet voor dames en dames jeugd in Vorselaar

Ook de Antwerpse kampioene bij de dames werden vandaag gekroond in Vorselaar. Zowel bij de dames nieuwelingen, junioren, als elites werd er stevig gestreden voor de rood-gele trui en uiteraard de dagzeges van de aparte wedstrijd voor dames en dames jeugd. 

Karen Verhestraeten legde bij de start een moordend tempo op, waardoor heel het veld al snel uit elkaar lag. Loes Sels wist toch nog de aansluiting te vinden bij de renster van Lares-Woawdeals en samen maakten ze zowat heel de wedstrijd rond. Pas in de allerlaatste ronde kon Sels zich ontdoen van de Verhestraeten. Zo greep de rensters van Telenet-Fidea Lions de overwinning en de provinciale trui.

Joyce Vanderbeken reed zowat heel de wedstrijd in derde stelling en bereikte op die positie ook de aankomstlijn. Lindy Van Anrooij werd nog vierde voor Alicia Franck. Jolien Verschueren kon haar inhaalrace nog afsluiten met een zesde plek. De wedstrijd in de wedstrijd voor de dagzege bij de dames jeugd werd gewonnen door Shirin Van Anrooij. Ook daar waren er heel wat titels te verdelen. Die van de dames nieuwelingen ging naar Tess Van Loy, terwijl Marthe Truyen als beste juniore de titel op zak stak.

lennert_1

lennert_5 lennert_4 lennert_3