Tomas Kopecky blikt met tevreden gevoel terug op zijn seizoenstart

Tomas Kopecky blikt met tevreden gevoel terug op zijn seizoenstart

Na twee weekends, kijkt Tomas Kopecky met een zeer tevreden gevoel terug op zijn competitiestart. De jonge Nederlander uit Leiden eindigde dan ook zowel in Kessel als in Wiekevorst op de derde plaats.

11823041_993347914018816_9206493162485747737_o“Ik had zo een goede start zeker en vast niet verwacht”, vertelde Kopecky  aan start-box.be “Ik ben dan ook onwijs blij. Afgelopen zomer had ik een goede voorbereiding en zo zei ik tegen mezelf, ‘aan de voorbereiding kan het niet gaan liggen’.”

“Met die gedachte begon ik te crossen, wat super goed bleek te gaan. Na mijn derde plaats in Kessel, begon ik dan ook met zeer veel zelfvertrouwen aan de start van mijn tweede wedstrijd in Wiekevorst”.

Ook in deze wedstrijd liet Kopecky zich zien en eindigde hij wederom als derde. “Ik wil komend seizoen vooral nog wedstrijden in België gaan rijden, omdat de parcoursen er veel uitdagender zijn. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet in Nederland aan de bak zal gaan.”

“Zoveel mogelijk op het podium staan”

“Ik hoop op een goede startpositie op het Nederlands kampioenschap en daarom wil ik in Nederland toch graag zoveel mogelijk podiumplaatsen bij elkaar rijden. In de grotere Belgische crossen hoop ik me verder te kunnen ontwikkelen, met het podium als doel”, besloot de tweedejaarsnieuweling.