Toekomst verzekerd voor Githa Michiels

Toekomst verzekerd voor Githa Michiels

Goed nieuws voor Githa Michiels. Onze meervoudige Belgische kampioene kwam vandaag met zeer goed nieuws. Nieuws dat haar toekomst en haar volgende grote doel verzekerd.

 Vorig jaar zat meervoudig Belgisch kampioene mountainbike Githa Michiels nog zonder team. Haar vorige team stopte er mee en alle renners moesten opzoek naar een nieuwe ploeg. Gelukkig kwam er toen snel goed nieuws en kreeg ze toch nog de volle steun van haar gestopte team. Zo kon ze een jaar lang verder bouwen aan haar carriére op de fiets.

Vandaag kwam Michiels met goed nieuws. “Ik heb heel goed nieuws te melden, ik kan nog drie jaar langer rekenen op de steun van mijn sponsors en team. Bedankt voor het geloof in mij.” Aldus Michiels op haar facebook. Ook het Versluys PRO Mountainbike Team is zeer blij met het nieuws. Githa Michiels tekende vandaag voor 3 jaar bij. De leading lady van het Belgische mountainbiken kan zo in een vertrouwde omgeving verder aan haar carrière timmeren met als voorlopig einddoel de olympische spelen van Tokio 2020.”