Timo Kielich naar Era-Circus

Timo Kielich naar Era-Circus

Timo Kielich zal op 1 september het Cycling.be-Alpha Motorhomesteam inruilen voor Era-Circus. Voor het team van Marc Herremans is het al de tweede versterking op korte tijd. Zo maakt ook Wereldkampioene bij de dames U23 Annemarie Worst binnenkort de overstap.

Met deze overstap naar een echt veldrtiteam zegt Kielich het Mountainbiken nog niet definitief vaarwel. “Inderdaad, na een rustperiode zal ik de Junior Series mountainbike afwerken met de nationale selectie. Verder staan ook enkele wedstrijden als Beringen en zeker ook nog de mountainbikekampioenschappen aangestipt, daarna wil ik mij volledig concentreren op het veldritseizoen”, lichtte de Limburger toe.

Ook Philip Roodhooft is erg positief over de komst van Kielich. “Uiteraard zijn we verheugd met de komst van Kielich. Hij kan vanaf 1 september zijn volledige beloftenperiode in de kleuren van Era – Circus uitkomen”. Kielich zal dus net als de Nederlandse beloftenwereldkampioene bij de vrouwen Annemarie Worst, die onlangs ook voor het Era – Circusteam koos, de beide off-road disciplines blijven combineren.