Thymen Arensman blikt vooruit richting Zolder: “Ik zit weer met plezier op de fiets”

Thymen Arensman blikt vooruit richting Zolder: “Ik zit weer met plezier op de fiets”

Na een vijfde plaats op de citadel in Namen en een derde gisteren in Diegem, is Thymen Arensman helemaal terug. Zo lijkt de Nederlander na een wat mindere periode helemaal terug boven water te komen. Komende maandag in Zolder hoopt hij alvast opnieuw mee te doen voor de overwinning.

“Ik hoop in Zolder vooral deze goede lijn verder te zetten”, vertelde Thymen Arensman aan start-box.be “Ik ben op de goede weg terug en dat voelt erg fijn. Ik zit weer met plezier op de fiets. Het parcours in Zolder ligt me wel een beetje. Ik ben niet zo explosief en zo kan ik mijn vermogen kwijt op de lange rechte stukken. Al zal ik dan wel eerst een goede start moeten maken.” (lacht)

Meer kans op de zege

Dat Pidcock alvast niet op de startlijst staat maakt het ook voor de Nederlander van Craft-Ten Tusscher erg interessant. “Zo liggen de kansen voor de zege open. Ik denk dat ik wel kans maak op de overwinning, maar er zijn natuurlijk ook andere jongens die enorm hard kunnen rijden. De Fransen doen het bij de junioren in Zolder altijd goed en ook Toon Vandebosch en Jelle Camps verwacht ik.”