Start-box.be is klaar voor een boeiende winter

Start-box.be is klaar voor een boeiende winter

 Eindelijk! Het veldritseizoen staat nu echt voor de deur. Na een veel te lange zomer duiken de renners dit weekend weer het veld in. Start-box.be is erbij vanaf de eerste minuut. We hebben weer een boeiende winter voor u klaar staan.

Natuurlijk kan u op start-box.be de meeste nieuwelingen-, junioren- en dameswedstrijd live volgen. Nieuw is wel dat de updates rechtsreeks op onze website te lezen zijn en niet meer via onze Twitter-account. We geven wel nog enkele korte updates via Twitter, maar wie heel de wedstrijd wil volgen zal hier een kijkje moeten komen nemen.

We gebruikten de zomer ook om onze vernieuwde website volledig op punt te zetten. Dit alles om jullie nog beter tot dienst te kunnen zijn. Ook op de smartphone en tablet kan u ons nu vlot bezoeken.

Jasje met inhoud

Een nieuw jasje is één ding, maar ook de inhoud zal er deze winter zeker zijn. Ons team vrijwilligers staat klaar om u al de vertrouwde wedstrijdverslagen, interviews, foto’s en het nieuws heet van de naald te serveren. Ook video’s maken ondertussen een belangrijk onderdeel uit van start-box.be. Dit seizoen nemen we u meer dan ooit tevoren mee in de wereld van het veldrijden, met reportages en interviews.

Nieuw deze winter is onze Instagram-account. Volg @startboxbe op Instagram en krijg als eerste de beelden vanuit het veld op je smartphone. U zit bij ons dus goed om het dames- en jeugdveldrijden vanop de eerste rij te volgen. De renners zijn er klaar voor. Wij zijn er klaar voor. U toch ook?

Website – www.start-box.be
Livewww.start-box.be/live
Facebook – www.facebook.com/startboxbe
Twitter – @Start_boxbe
Instagram@startboxbe