Seppe Rombouts grijpt de macht op de Balenberg

Seppe Rombouts grijpt de macht op de Balenberg

Seppe Rombouts verteerde de jaarwisseling perfect. De junior van Balen BC ging in Baal aan de haal met zijn vierde zege van het seizoen. De rest van het podium werd bezet door Lares-Doltcini, met Tijl Pauwels op twee en eerstejaars Arno Debeir op drie.

Seppe Rombouts legde er meteen duchtig de pees op. “In de eerste ronde was ik al weg, maar in de glibberige afdaling kwam ik in een verkeerd spoor terecht en ging ik onderuit”, vertelde de junior van Balen BC.

“Mijn voorsprong was daardoor weg, maar ik verloor gelukkig de aansluiting niet.” Jarno Liessens nam het commando over. “Toen ik bij hem kwam aansluiten viel hij in de afdaling in de nadarhekken. Ik kreeg een voorsprong van vijftien seconden cadeau en dat is heel de wedstrijd zo gebleven.”

 “Het is al mijn vierde zege, ik had voor het seizoen nooit verwacht dat het zo vlot zou lopen.” Tijl Pauwels en Arno Debeir hadden ondertussen beslag gelegd op de tweede en derde plaats. Reno Bauters werd vierde, terwijl Liessens na zijn val nog terugkwam tot de vijfde plek.

Uitslag

  1. Seppe Rombouts
  2. Tijl Pauwels
  3. Arno Debeir
  4. Reno Bauters
  5. Jarno Liessens
  6. Håkon Lunder Aarlust
  7. Gianni Siebens
  8. Mathijs Wuyts
  9. Jari De Clerq
  10. Jelle Camps

Audio – Rombouts: “Niet verwacht dat het zo vlot ging gaan”