Richards en Worst gooien hoge ogen in Nové Mesto

Richards en Worst gooien hoge ogen in Nové Mesto

Wereldkampioene veldrijden bij de dames U23 reed tijdens haar eerste wereldbeker mountainbike in Nové Mesto naar een zeer mooie uitslag. De Nederlandse die in het mountainbike uitkomt voor de dames U23 viel net naast het podium.

Annemarie Worst, kersvers Era-Circus renster, stond vandaag in Nové Mesto aan de start van haar eerste wereldbeker bij de dames U23. Ze reed een zeer sterke wedstrijd en strandde uiteindelijk net naast het podium.

“Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en met een vierde plek ben ik dan ook heel tevreden. Het gevoel was goed en ik kon lang strijden voor het podium, maar na driekwart wedstrijd kreeg ik het even moeilijk. Gelukkig kon ik mezelf herpakken en de vierde plek veiligstellen” Worst zal volgende zondag van start gaan in het Duitse Albstadt, daar werkt ze haar tweede wereldbeker af.

Evie Richards haalt het podium

Evie Richards, wereldkampioene veldrijden bij de dames U23 in 2016, reed ook een dijk van een wedstrijd. De twee jaar oudere Richards reed naar een tweede plaats en moest een kleine twee minuten prijsgeven op de Amerikaanse Kate Courtney.