Pavla Havlikova stapt in Duits cyclocrossproject

Pavla Havlikova stapt in Duits cyclocrossproject

Het Duitse Project.Cross, dat vorig jaar boven het doopvont werd gehouden met rijder Mariusz Gil, krijgt een vervolg. Het team dat dit seizoen door het leven gaat als MRM-Avalon Pro Cycling versterkt zich met Pavla Havlikova. De Tsjechische maakt de overstap van het Telenet-Fidea Cycling Team.

Havlikova werd eerder gelinkt aan het AA-Drink Kalas Team, aangezien ze daar het jonge talent Nikola Noskova bijstond. Ze kiest nu voor het Duitse Project.Cross. Het teammanagement is uiteraard blij met haar komst. “We zijn enorm blij dat ze gekozen heeft voor ons team. We hebben nu twee sterke rijders, met een mooie persoonlijkheid”, klonk het bij manager Max Podschun.

Het is pas het tweede seizoen van het team. “We willen elk jaar groeien en we hopen met Mariusz en Pavla ook aan naambekendheid te winnen. We zijn gestart met het project om jonge renners te ondersteunen en te tonen dat ze zich bij ons zorgeloos kunnen focussen op het veldrijden.”

“We willen ze ondersteunen en helpen timmeren aan hun weg. Jonge renners uit Duitsland en andere landen mogen ons steeds contacteren.”