Ook Noah Vreeswijk naar ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies.

Ook Noah Vreeswijk naar ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies.

ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies blijft naarstig bezig met het aantrekken van de jonge Nederlandse veldrittalenten.  Volgend seizoen zal ook Noah Vreeswijk in de kleuren van het team aan de slag gaan. De jongere broer van Luca Vreeswijk rijdt momenteel erg succesvol bij de nieuwelingen. 

“Het grote doel dit seizoen is podium rijden op het NK in Sint-Michielsgestel”, vertelt de 15-jarige coureur. “Maar bij de junioren hoop ik komend jaar dankzij de steun van dit team een aantal wereldbekers te kunnen rijden en misschien ook wel het WK. Door naar ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies over te stappen, weet ik me verzekerd van een goede begeleiding. Bovendien denk ik dat je elkaar met zo’n grote groep renners goed kunt motiveren.”

Vreeswijk tekent voor twee seizoenen. De ploeg van manager Frank Groenendaal wordt steeds meer een opleidingsformatie. “Door de samenwerking met Destil-Piels bij de mannen en Parkhotel Valkenburg-Destil bij de vrouwen kunnen we de renners ook na hun juniorentijd veel perspectief bieden met een prima wegprogramma. Goed om te zien dat steeds meer talent voor ons team kiest.”