Ook Kwinten Stuer vanaf 1 januari in andere kleuren

Ook Kwinten Stuer vanaf 1 januari in andere kleuren

Ook Kwinten Stuer zoekt op 1 januari 2017 andere oorden op. De junior zal dan zijn wielerpak van het Van Moer Group Cycling Team definitief in zijn kast laten hangen. Vanaf dan zal hij het veld in duiken in de kleuren van Cycling.be – Alpha Motorhomes.  Eerder geraakte ook al bekend dat Wannes Vanden Bussche de overstap maakt naar het team van Patrick Bellon en Eddy Van Bunder. 

Stuer reed de afgelopen acht jaar voor het Van Moer Group Cycling Team. “Het waren leuke jaren, maar als veldrijden tussen overwegend enkel wegrenners was dit natuurlijk niet altijd ideaal”, vertelde Steur eerlijk. “Dat was ook vooral de reden waarom ik ben op zoek gegaan naar een ander team. Niet te min ben ik dankbaar voor mijn tijd bij Van Moer.”

Bij Cycling.be – Alpha Motorhomes komt hij terecht in een relatief jong team. “Dat maakt het net zo leuk”, ging Steur verder. “Ik merkte al dat de sfeer binnen de groep erg goed is. Dat, plus het feit dat ze zich vooral richten op het veldrijden. Tijdens de zomer werken ze toch ook een mooi programma af, dus dat is enkel maar positief. Ik sta te popelen om op 1 januari de overstap te maken.”