Nieuwe cosponsor en frisse ambities voor Kleur Op Maat-Nodrugs

Nieuwe cosponsor en frisse ambities voor Kleur Op Maat-Nodrugs

Met de winkel van hoofdsponsor Kleur Op Maat als decor werd het Kleur Op Maat-Nodrugs Cycling Team voorgesteld. Een nieuw seizoen volle frisse rensters én een nieuwe naamsponsor Nodrugs.

De omkadering was uiteraard trots om Nodrugs te binden als mede naamsponsor. “Ze waren al langer sponsor, maar ze deden graag meer”, vertelde ploegleider Iwan Gevers met trots. “We zijn al jaren zeer tevreden over hun kledij, maar nu zetten we professioneel een stap vooruit.”

Niet alleen de omkadering is gegroeid, maar ook het team was nooit eerder groter. “We zijn dit jaar met acht dames. Het is een gezonde mix van piepjonge en jonge dames. Met onder andere Katrien, Femke en Caren hebben we dames met ervaring, die nu gezelschap krijgen van enkele totaal nieuwe gezichten.”

Die nieuwe rensters komen uit disciplines die gericht waren op uithouding. “Birgit en Judith hebben meer dan voldoende inhoud, maar we hebben deze zomer gewerkt aan hun techniek. Samen met onze andere dames gingen we ook op stage om te trainen, maar ook de band nog wat aan te scherpen.”

Uitschieters

Het Kleur Op Maat – Nodrugs Cycling Team eist met acht rensters stilaan een groot deel van het Belgische damespeloton op. “In Neerpelt starten ze allemaal en gaan jullie er niet naast kunnen kijken. We verwachten vooral een constant seizoen. Met drie rensters in de wereldbekerselectie moeten er toch ook daar enkele plekken in de top vijftien inzitten. Misschien zelfs enkele uitschieters. Voor het eerste wereldkampioenschap voor dames U23 hebben we normaal ook enkele ijzers in het vuur.”

Kleur Op Maat – Nodrugs Cycling Team

Ploegleider: Iwan Gevers
Dames: Karen Verhestraeten, Femke van den Driessche, Katrien Thijs, Caren Commissaris, Birgit Massagé, Anke Van Rompay, Gertie Willems en Judith Visser