Niels Vadeputte blikt vooruit richting Zolder: “Extra veel motivatie om me te tonen”

Niels Vadeputte blikt vooruit richting Zolder: “Extra veel motivatie om me te tonen”

Voor de wereldbeker in Namen zei Niels Vandeputte nog af door een belangrijk examen wiskunde. In Heusden-Zolder komende maandag is de eerstejaarsjunior er wel bij. Zo nam bodscoah Rudy de Bie hem op in de B-selectie. Dat Vandeputte niet in de a-selectie zit geeft hem alvast extra veel motivatie.

“Ik had zeker en vast gehoopt op een selectie”, vertelde Niels Vandeputte aan start-box.be “Na mijn afzegging voor de wereldbeker in Namen wist ik natuurlijk niet of ik geselecteerd zou worden. Ik vind het natuurlijk erg jammer dat ik niet in de a-selectie zit, maar dat geeft me net extra veel motivatie om me in Zolder te tonen.”

Tikkeltje extra

“Pieter-Jan Vliegen verdient zeker en vast zijn plaatsje in de a-selectie na zijn knappe prestatie in Namen. Voor elke wedstrijd ben ik erg gemotiveerd, maar dat ik maandag voor het eerst in de kleuren van België van start mag gaan, geeft toch nog net dat tikkeltje extra. Ik zal achteraf tevreden zijn wanneer ik het maximale er heb uitgehaald en zelf tevreden kan terugblikken op mijn wedstrijd.”

Foto: Patricia Cristens – PC Photography