Nederlander Luke Verburg koerst vanaf 1 september voor Lares-Doltcini

Nederlander Luke Verburg koerst vanaf 1 september voor Lares-Doltcini

Het management van Lares-Doltcini zit niet stil. Het heeft Luke Verburg aangetrokken. De Nederlander wordt gezien als toptalent en heeft op zijn nog jonge leeftijd al elf nationale titels bij elkaar gerijfd. Verburg trainde vandaag al mee tijdens de ploegstage.

Een Nederlander extra binnen de opleidingsploeg Lares-Doltcini. De ploeg is momenteel op stage in Zingem maar bereikte recent een akkoord met Luke Verburg, de regerend Nederlandse kampioen in het mountainbiken en veldrijden. Vorig weekend was hij nog de beste in Bastogne. Momenteel koerst Verburg nog in de aspirantencategorie.

Vanaf 1 september, wanneer hij nieuweling wordt maakt de noorderbuur de overstap. Vandaag sloot hij wel aan bij zijn toekomstige ploegmaten op de vierdaagse stage in Zingem. Verburg zelf reageerde alvast blij op zijn overstap. “Ik ken de ploeg al lang en ben dan ook tevreden dat ik er nu zelf deel van kan uitmaken.”

Verburg is trouwens niet de enige renner die voor het eerst kennis maakt met de rest van de ploeg op stage. Ook Witse Meeussen en Yente Pierens trainen voor het eerst mee.

Foto – Inne Antonissen