Ook Mitch Groot naar Lares-Doltcini

Ook Mitch Groot naar Lares-Doltcini

Jurgen Mettepenningen heeft er een extra talent bij: de Nederlandse eerstejaarsjunior Mitch Groot. Die zette zijn handtekening onder een overeenkomst die hem vanaf nu aan zijn opleidingsploeg Lares – Doltcini bindt. Groot is bovendien ook al verzekerd van een plekje bij het hoofdteam, dat op dat moment Marlux – Napoleon Games zal heten, in zijn eerste twee seizoenen als belofte.

11705096_1661949317358619_3468853922221939032_nDe Nederlander kwam recent met het team in contact en Jurgen Mettepenningen kon, omdat zijn huidige club hem liet gaan, meteen op zijn vraag om bij ons aan te sluiten ingaan. Groot, een inwoner van Brunssum in hartje Nederlands Limburg, bewees zijn kunnen in het veld al veelvuldig: bij de nieuwelingen met een waslijst aan overwinningen en de eindzege in de Bpost Bank Trofee, maar ook als eerstejaarsjunior met een aardig seizoensslot gekleurd met verschillende topvijfplaatsen.

Bovendien stond hij als wegrenner de voorbije weken geregeld op het podium. “Mitch is dus een renner met veel talent. Dit was een kans die we niet konden laten gaan”, reageerde Mettepenningen tevreden. Het team heeft daarmee, naast een reeks nieuwelingen én aspiranten, volgend seizoen vijf tweedejaars junioren en drie eerstejaars in hun rangen.

Tweedejaarsjunioren
Alex Colman, Mitch Groot, Jappe Jaspers, Louis Overmeire, Tijl Pauwels en Thijs Wolsink.

Eerstejaarsjunioren
Arno Debeir, Dante Scoponi en Florian Vermeersch.

Tweedejaarsnieuwelingen
Gerben Kuypers en Lloyd Sprangers.

Eerstejaarsnieuwelingen
Bjarne Laroy, Witse Meeussen, Yente Peirens en Luke Verburg.

Aspiranten
Arne Baers, Dante Coremans, Iben Rommelaere en Pieter Pauwels.