Mettepenningen legt revelatie van het seizoen langer vast

Mettepenningen legt revelatie van het seizoen langer vast

Winnen in Zonhoven, Koksijde en Gavere. Leider worden in de Wereldbeker. Het zijn straffe toeren voor een junior, zeker voor een eerstejaars. Pim Ronhaar wist dat de afgelopen weken nochtans te doen in de kleuren van Lares-Doltcini . Manager Jurgen Mettepenningen is niet blind en legde de jonge Nederlander voor een extra vier jaar vast.

De beloning voor Ronhaar kwam zondag van teammanager Jurgen Mettepenningen in Gavere. Ze ondertekenden een nieuwe overeenkomst waarbij hij ook de zekerheid heeft dat hij na zijn junioresperiode bij de opleidingsclub de overstap mag maken naar de UCI-ploeg, die dan Marlux – Bingoal zal heten.

“Een eerstejaars die zo’n grote crossen wint bij de juniores, dat hebben we de voorbije jaren nog niet veel gezien. Pim is een groot talent, maar blijft met beide voeten op de grond. Bovendien is hij lichamelijk nog lang niet volledig uitgegroeid. De weg is nog lang, maar blijft hij zich zo ontwikkelen, dan wordt hij ongetwijfeld een grote verrijking voor Marlux – Bingoal”, aldus teammanager Jurgen Mettepenningen.

Foto – Wouter Toelen ■ TFoto