Maxim Dewulf tekent bij Lares-Doltcini

Maxim Dewulf tekent bij Lares-Doltcini

Noodgedwongen moest Maxim Dewulf aan het begin van het seizoen op zoek naar een nieuwe ploeg. Zijn huidig team, het Mez Team Belgium, stopt er dan ook mee. Na interesse van Lares-Doltcini maakt Maxim Dewulf vandaag de overstap naar de ploeg van Andre Tummeleer. Zo zal Dewulf zaterdag in Hasselt al te zien zijn in de kleuren van Lares-Doltcini. Een verassende transfer toch wel.

“Het is voor mij ook wel een verrassing”, vertelde Maxim Dewulf aan start-box.be “Bij de nieuwelingen verliep niet alles helemaal top. Dit seizoen begint alles beter te lopen en zo groei ik stap voor stap. Ik ben dan ook heel erg blij met de kansen die ik krijg”

Aangezien het huidige team van Dewulf ermee ophoudt moest de eerstejaarsjunior noodgedwongen op zoek naar een ander team. Zo kwam er interesse van Lares-Doltcini. “Mario De Clerq toonde al een paar keer interesse. Na enkele gesprekken voelde ik me er meteen goed bij. Hopelijk kan ik bij Lares-Doltcini weer wat stapjes voorwaarts zetten. Ik verwacht er alvast veel bij te leren.”