Man in black Arno van den Broeck vindt onderdak

Man in black Arno van den Broeck vindt onderdak

Sinds 1 januari is Arno van den Broeck in het veld te zien in een volledig zwarte outfit. Nadat IKO Beobank de tweedejaarsjunior aan de kant schoof kijk hij de kat uit de boom. Nu vond van den Broeck dan toch onderdak voor het wegseizoen bij Forte U19 Cycling Team.

Afgelopen weekend was hij in Hechtel-Eksel zelfs nog onderweg naar de overwinning. “Tot ook daar pech een streep door de rekening trok”, vertelde van den Broeck. “Opgeven staat niet in mijn woordenboek. Ik heb al een aantal keer zin gehad om mijn frame in twee te zagen, maar daar schiet je niets mee op. Doorgaan en blijven vechten is de enige optie.”

Kansen

Dat doorzettingsvermogen bezorgde hem nu een nieuwe outfit. “Ik zal inderdaad vanaf het wegseizoen de kleuren van het Forte U19 Cycling Team verdedigen. Ik ben blij dat ze door al mijn pech en tegenslagen hebben gekeken.”

“Ik krijg de kans om een interessant internationaal wegprogramma te rijden bij hun. Zo kan ik ook mijn capaciteiten op de weg eens testen, maar het is tevens een goede basis voor het veldritseizoen”, besluit van den Broeck, die eind april zijn wegseizoen start.

Foto – Kristof Bruers