Lloyd Sprangers minstens drie weken aan de kant

Lloyd Sprangers minstens drie weken aan de kant

Lloyd Sprangers heeft het geluk duidelijk niet aan zijn zijde dit seizoen. Na een eerdere liesblessure liep de junior van Lares-Doltcini nu een scheur in een pees aan zijn voet op. Hierdoor moet Sprangers drie tot vier weken noodgedwongen uit competitie blijven. Hij hoopt alvast op 19 november in Hasselt terug van start te kunnen gaan.

“De oorzaak van mijn blessure weet ik niet”, vertelde Lloyd Sprangers aan start-14699602_10207775261683579_1470806116_obox.be “Opeens voelde ik pijn opkomen na een intervaltraining en stond mijn voet gezwollen. De dag nadien ging ik naar de dokter en bleek het een ontsteking te zijn. Ik kreeg Ibuprofen voorgeschreven, maar dat hielp niet.”

Gisteren liet de eerstejaarsjunior van Lares-Doltcini zich opnieuw onderzoeken. “Ik liet een echo maken en zo bleek er een scheur in de pees van mijn enkel te zitten. Ook zit er bloed rond. Ik vind het zeer erg want mijn conditie werd elke week beter en beter na mijn liesblessure in juli. De pech mag nu echt wel stoppen.”