Lieshout – Noordam en Hazekamp rijgen zege binnen

Lieshout – Noordam en Hazekamp rijgen zege binnen

In het Nederlandse Lieshout stond er deze namiddag de 36ste Bavaria-veldrit op het programma. De renners kregen er een mooi bosparcours voor de wielen geschoven. Bij de nieuwelingen was Bart Hazekamp er aan het feest, terwijl Marino Noordam de beste was bij de junioren.12268952_536528609836750_1217239814_o

“Voor de start begon het nog flink te regen, wat het parcours moeilijker maakte”, vertelde Noordam na afloop aan start-box.be “Ik nam een goede start, maar wachtte de eerste ronde een beetje af. Maar een ronde later ging ik naar de kop en sloeg ik al rap een gaatje.”

“Deze voorsprong bouwde ik mooi uit en zo wist ik dan ook de overwinning binnen te halen na een goed lopende wedstrijd”, besloot de renner uit ‘De Lier’ tevreden.

Bij de nieuwelingen ging de overwinning naar Bart Hazekamp

“Van in de start reed ik samen met een klein groepje op kop”, vertelde Hazekamp na afloop aan start-box.be “In de tweede ronde ree dik op een technisch stuk weg en nam ik zo enkele seconden. Ik bouwde mijn voorsprong uit en wist zo de overwinning binnen te halen”, aldus de tweedejaarsnieuweling.