Len Dejonghe vanaf 1 januari 2016 naar Enertherm-BKCP

Len Dejonghe vanaf 1 januari 2016 naar Enertherm-BKCP

De sterke prestaties van Len Dejonghe zijn ook bij de opleidingsploegen niet onopgemerkt gebleven. De tweedejaarsnieuweling, die vorige week in Kasterlee nog won, maakt vanaf 1 januari 2016 deel uit van Enertherm-BKCP.

Zijn entourage klonk enthousiast over zijn overstap. “Hij krijgt hierbij een unieke kans om zich volop verder te ontplooien in zijn geliefkoosde sport, het veldrijden. Wij zijn super blij, maar toch is er ook een keerzijde van de medaille”, vertelde zijn vader. “Len zal afscheid moeten nemen van het Kalas Cycling team 99 waarbij hij zeven jaren zijn favoriete sport heeft kunnen beoefenen. Een ploeg waarbij vriendschap, plezier en begeleiding centraal staat.”

“We zijn ervan overtuigd dat die vriendschap blijft bestaan. De renners onderling hebben steeds een prima band gehad, net als de ouders waarmee we elk weekend op de wedstrijden staan.” Daarnaast had vader Dejonghe niets dan lof over voor het teammanagement.

Len Dejonghe is al de tweede renner die tijdens de jaarwisseling de overstap maakt naar het jeugdteam van BKCP-Corendon. Ook Arno Van den Broeck versterkt het team vanaf de nieuwjaarscross in Baal.