Laure Michels in Loenhout en Bredene naar de zege

Laure Michels in Loenhout en Bredene naar de zege

Laure Michels maakte begin dit seizoen haar overstap naar cycling.be – Alpha motorhomes. De voorbije dagen schreef ze zowel de wedstrijd van Loenhout als die van Bredene op haar naam. Ze is bezig aan een naar eigen zeggen mooi seizoen.

Loenhout werd niet zoals de traditie het wil modderig en zwaar, maar zeer snel. Tussen de nieuwelingen stonden ook een aantal jeugdrensters aan de start. Laure Michels vond een omloop die haar op het lijf geschreven stond. “De eerst ronde verliep niet zo goed omdat er veel opstoppingen waren. Daarna vond ik mijn ritme terug en kon snel naar het eerst meisje rijden en er dadelijk van weg rijden.”

Ronde na ronde na ronde bouwde ze haar voorsprong op de andere meiden uit. Ze kon goed haar mannentje staan tussen de jongens en reed vlot naar de zege. “Ik was na afloop heel tevreden over mijn wedstrijd. Had niet verwacht dat ik zo’n grote voorsprong zou kunnen uitbouwen.”  Michels is tevreden over haar seizoen tot nu toe.

Na de wedstrijd maakte ze tijd voor haar supporters en dat wil ze ook via deze weg doen. “Ik wil de vele supporters bedanken voor al hun steun en aanmoedigingen. Op zo’n momenten kan je niets anders doen dan het beste van jezelf geven.”