Lares tot eind 2018 hoofdsponsor jeugdteam Marlux – Napoleon Games

Lares tot eind 2018 hoofdsponsor jeugdteam Marlux – Napoleon Games

Lares verbindt zijn lot voor twee jaar extra aan de opleidingsploeg van Marlux – Napoleon Games. Halfweg 2014 stapte de alarmsystemenspecialist uit Oudenaarde in het project als hoofdsponsor. Daar komt nu dus een vervolg aan, want vandaag tekende CEO Jan Harboort bij voor twee jaar als eerste naamsponsor, tot eind 2018.

“We hebben nog steeds honderd procent vertrouwen in dit project”, vertelt een trotse Jan Harboort.“Sportief waren de resultaten tot dusver super, en ook commercieel werden de doelen bereikt. Qua naamsbekendheid heeft deze sponsoring zeker zijn vruchten afgeworpen. We zijn in het veldrijden intussen een beetje een begrip geworden.” Lares is gespecialiseerd in beveiligingssystemen voor particulieren en kleine KMO’s.

Ook voorzitter Jurgen Mettepenningen is uiteraard een gelukkig man: “Ik ben heel tevreden dat we kunnen verdergaan op de ingeslagen weg. Dit geeft veel vertrouwen om de ploeg nog verder uit te bouwen in de toekomst. Bedankt Jan en Dorine van de firma Lares!”

Ook sponsors Kleur Op Maat-NoDrugs Cycling Team bevestigen vertrouwen

Ondanks het circus dat ontstond rond de mechanische doping van Femke Van Den Driessche, blijven de sponsors hun vertrouwen bevestigen in het damesteam onder leiding van Iwan Gevers. Verfspecialist Kleur Op Maat blijft het team alvast trouw, net zoals Bovelo en Corpellets.