Karen Verhestraeten wordt eerste veldrijdster bij Lares-Woawdeals

Karen Verhestraeten wordt eerste veldrijdster bij Lares-Woawdeals

De wegen van het Kleur op Maat – Nodrugs Cycling Team en Karen Verhestraeten zullen op 1 januari 2016 scheiden. Verhestraeten verkast naar Lares-Waowdeals, een nieuw Belgisch UCI-vrouwenteam dat zich focust op het wegwielrennen maar ook enkele veldrijdsters een plaats zal geven.

gfgjIn 2016 komt er een einde aan de samenwerking tussen het Kleur op Maat – Nodrugs Cycling Team en Karen Verhestraeten. Verhestraeten stapt over naar het nieuwe Lares-Waowdeals, een nieuw Belgisch vrouwenteam dat zich focust op het wegwielrennen maar ook een plaats biedt aan enkele veldrijdsters. Met Karen Verhestraeten hebben ze nu de eerste beet.

Nochtans was Verhestraeten een speerpunt binnen het team van Iwan Gevers. Verhestraeten was er vanaf de opstart van het team bij maar zoekt nu toch andere oorden op. Ploegmanager Gevers: “In een goede onderlinge verstandhoudingen zullen de wegen scheiden. We wensen Karen het beste in haar nieuwe omgeving.”

Verhestraeten zelf evenals de teamleiding van Lares-Woawdeals is opgetogen met de komst. “Ik ben blij dat ik deel kan uitmaken van dit nieuwe, ambitieuze project. Hier haal ik extra motivatie uit”, reageerde Verhestraeten kort. “Wij zijn fier om Karen in ons team te hebben”, klonk het dan weer bij de teamleiding.