Joyce Vanderbeken naar Mahieu-Kona-Vandermeeren

Joyce Vanderbeken naar Mahieu-Kona-Vandermeeren

Joyce Vanderbeken maakt vanaf 1 september de overstap naar het Mahieu-Kona-Vandermeeren CX-Team. De West- Vlaamse verlaat het Donen Vondelmolen CX-Team van Geert Wellens. Beide kwamen snel tot een akkoord.

Joyce Vanderbeken vervoegde vorig jaar de rangen van het Donen Vondelmolen CX-Team. Vandaag maakte ze echter bekend dat ze de overstap naar het Mahieu – Kona – Vandermeeren CX-Team maakt. Deze overstap maakt ze meteen op 1 september. Bij het Mahieu- Kona- Vandermeeren CX-Team komt ze haar oude ploegleider Geert De Moyer weer tegen.

Bij haar nieuwe team, ook uit West- Vlaanderen, zal ze meewerken aan het jeugdbeleid. Na haar carrière krijgt ze er de kans om aan dit project verder te bouwen. “Uit respect voor Joyce haar inzet en loyauteit t.o.v. het Donen/Vondelmolen CX-Team hebben we nooit getwijfeld om aan deze overgang mee te werken” zegt Wellens. “Bovendien kunnen we ons helemaal vinden in het project van Bart Vandecasteele en verliepen de gesprekken op een zeer positieve en respectvolle manier”.