IKO-Beobank duikt met één nieuwe naam het veld in

IKO-Beobank duikt met één nieuwe naam het veld in

IKO-Beobank, met licht aangepaste naam dit jaar, heeft haar eerste vrucht geplukt van hun samenwerking met WAC Hoboken. Sinds dit weekend is eerstejaarsnieuweling Mathis Avondst te zien in de kleuren van het team.

En starten deed hij in stijl. “Het was uiteraard spannend zo die eerste cross en dan ook nog in nieuwe kleuren”, vertelde Avondst. “Maar het ging meteen goed. Met de negende plaats mag ik meer dan tevreden zijn.”

 Verder hebben ze met Lennert Belmans nog een nieuweling in hun rangen. De man uit Wechelderzande bewees zaterdag klaar te zijn voor het seizoen door meteen te winnen in Steenhuffel.

Junioren

In hun achtkoppige juniorenlichting zijn alle ogen gericht op Loris Rouiller, Arno Van den Broeck, Jasper Van den Plas, Niels Vandeputte en Len Dejonghe. Voor de tweedejaarsjunioren breekt er een belangrijk jaar aan. Ryan Cortjens, Lennert Meulemans en Wout Vervoort krijgen dan weer een om te groeien als eerstejaarsjunioren, al zullen ze zich wellicht hier en daar eens in de kijker kunnen rijden.

IKO – BEOBANK

Nieuwelingen: Mathis Avondst en Lennert Belmans
Junioren: 
Loris Rouiller , Arno Van den Broeck, Jasper Van den Plas, Niels Vandeputte, Len Dejonghe, Ryan Cortjens, Lennert Meulemans en Wout Vervoort