Hoboken – Enertherm-BKCP slaat opnieuw dubbelslag

Hoboken – Enertherm-BKCP slaat opnieuw dubbelslag

Na eerder al de overwinning in het fort van Koningshooikt wist Niels Vandeputte ook vandaag in Hoboken de bloemen mee naar huis te nemen bij de nieuwelingen. Ook bij de junioren ging de zege naar iemand van Enertherm-BKCP, zo won Jarne de Meyer zijn tweede van het weekend.

“Ik mocht op de eerste rij starten en kon zo achter mijn ploegmaat Arno van den Broeck als tweede het veld induiken”, vertelde Niels Vandeputte na afloop. “De eerste rondes waren we nog met een redelijk grote groep totdat ik in de tweede ronde ten aanval trok en enkel van den Broeck nog wist aan te sluiten.”

Een ronde later schudde Vandeputte nog een keer aan de boom. “Ik plaatste opnieuw een aanval waarna Arno definitief moest lossen. Uiteindelijk finishte hij zo als tweede en wist Witse Meussen nog de spurt te winnen voor de derde plaats”, besloot Vandeputte zeer tevreden.

Bij de junioren ging Jarne De Meyer met de zege lopen, zijn tweede van het weekend. “In de laatste ronde werd er pas echt doorgetrokken”, aldus een tevreden de Meyer. “Zo bleven we nog met drie over, maar als twee honden vechten om een been zo ging ik er mee heen.”

KBW_1894

KBW_1926

KBW_2157