Goeman past voor Lille en Hoogstraten: “Verwondingen lijken erger dan gedacht”

Goeman past voor Lille en Hoogstraten: “Verwondingen lijken erger dan gedacht”

Andreas Goeman past voor de Krawatencross in Lille en de Superprestigewedstrijd in Hoogstraten. De junior heeft nog teveel last van zijn val op het WK afgelopen weekend in Bieles. In Middelkerke hoopt Goeman terug in competitie te treden.

“De verwondingen lijken erger dan eerst gedacht”, vertelde Andreas Goeman aan start-box.be “Mijn hand is zwaar gekneusd en ik zit nog steeds met een hersenschudding die te erg is om zaterdag van start te kunnen gaan in Lille. Ik lig al heel de week in bed en heb geen goed gevoel.”

Ook de Superprestigewedstrijd een dag later in Hoogstraten moet de junior van de Telenet-Fidea Lions aan zich laten voorbij gaan. Momenteel staat hij vierde op 20 punten van leider Toon Vandebosch. “Zo zal ik helaas mijn goede eindnotering in het klassment niet kunnen verdedigen.”

Middelkerke

“Volgende week zal ik mijn nek laten kraken, die nu volledig vastzit. Normaal gezien zou ik dan in Middelkerke opnieuw kunnen starten. Ik had graag mijn seizoen in schoonheid afgesloten, maar dit gooit wel roet in het eten.”