Goeman en Vandebosch vallen uit selectie Zolder

Goeman en Vandebosch vallen uit selectie Zolder

Bondscoach Rudy De Bie gooide het roer aardig om voor de wereldbekerselectie van Zolder. Victor Vandebosch en Andreas Goeman vallen uit de selectie en drie nieuwe namen maken hun opwachting op tweede kerstdag. Er zijn ook enkele verschuivingen.

We zullen beginnen met het mindere nieuws. De prestaties van Andreas Goeman en Victor Vandebosch in Namen waren niet voldoende om een ticket voor Zolder te bemachtigen. Ze werden respectievelijk vier- en vijfendertigste.

Voor Tijl Pauwels, Reno Bauters en Arne Vrachten is er beter nieuws. Zij mogen alle drie aantreden in de b-selectie voor Zolder. Jarno Liessens en Alessio Dhoore verschuiven op hun beurt van de b-selectie naar de a-selectie en Jari De Clerq maakt de omgekeerde beweging.

De Bie mocht deze keer dertien namen selecteren. De traditionele a- en b-ploeg, plus nog één extra renner aangezien Jappe Jaspers in Namen opnieuw de leiding van de wereldbeker in handen nam. Bij de vrouwen verandert er niets.

Selectie

Junioren: TEAM A: Alessio DHOORE – Jarne DRIESEN – Jappe JASPERS – Jarno LIESSENS – Seppe ROMBOUTS – Toon VANDEBOSCH – Florian VERMEERSCH
TEAM B: Reno BAUTERS – Alex COLMAN – Jari DE CLERCQ – Timo KIELICH – Tijl PAUWELS – Arne VRACHTEN

Dames: Sanne CANT – Loes SELS – Femke VAN DEN DRIESSCHE – Joyce VANDERBEKEN – Ellen VAN LOY – Laura VERDONSCHOT – Karen VERHESTRAETEN – Jolien VERSCHUEREN