Femke van den Driessche blijft Kleur Op Maat – Corpellets trouw

Femke van den Driessche blijft Kleur Op Maat – Corpellets trouw

Femke van den Driessche heeft haar contract verlengd bij Kleur Op Maat – Corpellets. Na haar derde plaats in Middelkerke vorige week was van den Driessche gegeerd wild. Fietssponsor Willier en hoofdsponsor Kleur op Maat deden een extra inspanning om van den Driessche in eigen rangen te houden.

Femke van den Driessche heeft een nieuw akkoord met het Kleur Op Maat – Corpellets team. Ze komt ook volgend seizoen uit voor het team van Iwan Gevers, dat akkoord werd zondag na de wedstrijd in Oostmalle bereikt.

“De uitermate goede sfeer in ons team gaf de doorslag”, denkt teammanager Gevers. Van den Driessche kon ook nog rekenen op interesse van twee andere teams. “Ze mag nu reken op verbeterde condities die ze zelf heel afgedwongen met haar mooie resultaten afgelopen seizoen.”

Maar ook de Oost-Vlaamse zelf is bijzonder tevreden. “Ik ben nu al blij dat ik bijgetekend heb. Het team is een toffe en hechte groep. We schieten goed met elkaar op, lachen en maken plezier en het belangrijkste is dat er geen druk is. Dat vind ik heel belangrijk.”