Eva Lechner wilt Hoogerheide evenaren: “WK-medaille zoals vorig jaar”

Eva Lechner wilt Hoogerheide evenaren: “WK-medaille zoals vorig jaar”

En plots hebben we een nieuwe topfavoriete naast Katerina Nash. In Hoogerheide gooide Eva Lechner al haar troeven op tafel en zo wordt het in Tabor uitkijken naar de Italiaanse kampioene die vorig jaar ook al op het podium stond op het WK in Hoogerheide.

En plots lijkt ook Italiaans kampioene Eva Lechner kandidate te zijn op de Wereldtitel. Nadat ze in Hoogerheide won was iedereen het er over eens: met deze dame moet er rekening gehouden worden. Zelf hoopt Lechner Hoogerheide te evenaren. “Ik hoop het zo goed te doen als vorig weekend en opnieuw het podium op te klimmen.”

“In het veldrijden is alles mogelijk maar het is een nieuwe dag, een andere wedstrijd en het zijn weer andere omstandigheden. We hebben veertig minuten maar in die tijd kan heel wat gebeuren. Zelf heb ik de goede vorm weer te pakken maar ik zal niet alleen zijn”, tipt ze. “Ook Marianne Vos, Sanne Cant, Katerina Nash en Pauline Ferrand-Prevot zullen klaar zijn.”

“De motivatie en het vertrouwen is ook nog nooit zo groot geweest. Hoe kan het ook anders als je als beste uit de laatste test komt. Ik moet mij nu wel blijven focussen zo goed als mogelijk”, besluit Eva Lechner.