Enertherm-BKCP op teambuilding

Enertherm-BKCP op teambuilding

Met het mooie weer trokken de nieuwelingen en junioren van Enertherm-BKCP richting Valkenburg. Daar werkten ze gedurende twee dagen een teambuildingsweekend af. Zo gingen ze onder meer lasershoten, rodelen en bowlen.

12265891_1083918164961790_4803650182932177799_o“Ik vond het een zeer toffe stage”, vertelde Jonas Smet na afloop. “Op zaterdag deden we een hoogteparcours en trokken we naar Durbuy.” Daar sprongen de renners van een deadride. “Toen we in Valkenburg terug aankwamen gingen we s ‘avonds nog bowlen.”

Op de volgende dag stonden er weer tal van leuke activiteiten op het programma. “We deden een oriëntatiespel, gingen rodelen en lasershoten”. Tijdens het lasershoten zorgde Victor Vandebosch nog voor de nodige schade. “Hij kwam er onzacht in aanraking met de muur”, voegde Smet, die de overwinning op zak stak, er nog aan toe.

Niels Vandeputte en Arno van den Broeck zakten wat later af naar de Nederlandse stad. Ze moesten namelijk nog eerst naar de huldiging van de Moedige veldrijder. “Het was uiteraard een supertof weekend”, vertelde nieuweling Niels Vandeputte. “Het was zeker voor herhaling vatbaar, maar dat is zo bij elke stage met de ploeg natuurlijk”, besloot hij met een glimlach.