Enertherm-BKCP op teambuilding in Valkenburg

Enertherm-BKCP op teambuilding in Valkenburg

Afgelopen weekend trok het jeugdteam van BKCP, Enertherm-BKCP naar het Nederlands Limburgse Landal Park in Valkenburg  voor een heus teambuildingsweekend. Na het veldritseizoen gooien de renners er traditioneel even de riem af en word er dan ook veel ‘leute’ gemaakt. De nieuwe renners kregen er tevens de kans om zich bij de groep te voegen.

Toen de renners vrijdagavond arriveerden en zich hadden geïnstalleerd zette sommigen hun weekend in met een film. “Het was een zeer geslaagd weekend”, vertelde Stefano Museeuw na afloop. “Zaterdag gingen we lazershooten in de grotten van 11042290_898635496865599_1637371587_nvan Valkenburg en kroonde  Jarno Liessens zich ’s avonds tot bowlingkampioen.”

Op zondag stond er al vroeg in de morgen een zoektocht op het programma. “We deden een soort van zoektocht met een gps en enkele opdrachten die we moesten oplossen in het centrum. Nadien gingen we nog eens lazershooten en deden we een ritje met de kabelbaan.”

“Bij terugkomst zorgde kookpiet Rudy voor pannenkoeken en als kers op de taart kwamen onze mekaniekers langs met onze gloednieuwe fietsen voor het komende wegseizoen”, besloot de West-Vlaming voldaan.

Eerste keer voor Van den Broeck

Arno van den Broeck, eerstejaars nieuwelingen kampioen voegde zich voor het eerst bij de groep. “Het was een fantastisch weekend”, vertelde de Antwerpenaar. “Voor mij was het de eerste keer dat ik de kans kreeg om met een echte crossploeg op weekend te gaan. We hebben niet zoveel gepraat over het veld, maar echt de tijd genomen om met elkaar kennis te maken en dat vond ik super.”

11039463_898635613532254_984652142_n   “Ik heb echt het gevoel dat ik in een topteam ben terecht gekomen waar ik zowel door alle renners als door de ploegleiding en helpers geaccepteerd wordt. Ik vind het vooral heel belangrijk dat je met al je  ploegmaten een goede band hebt en die hebben we zeker het voorbije weekend gesmeed.”

 “Via deze weg wil ik dan ook heel graag  de gebroeders Roodhooft van harte danken om de kansen die ze mij bieden alsook de mecaniciens onder leiding van Dieter Clerx die fantastisch werk leverden”, besloot van den Broeck zeer tevreden.