Eerste WB-selectie voor Ryan Kamp: “Ik heb er enorm veel zin in”

Eerste WB-selectie voor Ryan Kamp: “Ik heb er enorm veel zin in”

Na zijn val in Zonhoven lijkt Ryan Kamp helemaal terug van weggeweest. Zo mag de eerstejaarsjunior zich na een derde plaats in Essen opmaken voor de wereldbeker op de Citadel in Namen. De Nederlandse kampioen bij de nieuwelingen heeft er alvast enorm veel zin in.

“Ik ben heel erg blij met deze selectie”, vertelde Ryan Kamp aan start-box.be “Zeker omdat het zo kort na mijn comeback is. Dit geeft mij een enorme mentale boost. Ik kijk er enorm hard naar uit om in Namen van start te kunnen gaan.”

Zo bewees de eerstejaarsjunior van het ZZPR.nl –HanClean – Orange Babies Cycling Team dat hij helemaal terug is. In Essen legde hij nog beslag op de derde plaats.  “Ik zal met een goed gevoel afzakken naar de Citadel. Afgelopen weekend merkte ik al dat mijn vorm goed zit.”

Verlangen naar regen

“Namen is een zwaar parcours en dat moet mij normaal wel liggen. Ik hoop alvast dat het de volgende dagen nog wat gaat regenen. Aan modder, daar zijn we toch wel stilaan aan toe. Ik hoop dat ik zondag alvast gewoon mijn ding kan doen en alles kan geven wat er in zit.”