Donen Vondelmolen sluit Noskova terug in de rangen

Donen Vondelmolen sluit Noskova terug in de rangen

Nikola Noskova werd op het WK van Zolder in 2016 nog vice wereldkampioen bij de dames U23. Toen was ze renster bij het AA-drink/ kalas team. Vorige winter ging ze andere oorden opzoeken. Nu zal ze vanaf Gieten weer de kleuren van het Donen Vondelmolen team verdedigen.

Afgelopen zomer reed Nikola Noskova voor een Italiaanse ploeg en won ze de Giro del Trentino Alto Adige – Südterol. Tijdens het Tsjechisch kampioenschap tijdrijden reed ze naar de gouden medaille. Geert Wellens sloot begin deze week een akkoord met haar voor twee seizoenen.

“Ik ben superblij, want met Nikola hebben we opnieuw een medaillekandidaat voor het EK en WK bij de dames U23. Het gevoel dat ik had toen ik Maud Kaptheijns en Nikola Noskova, zag staan op het WK podium was niet te overtreffen. Ik maak er dan ook geen geheim van dat we opnieuw hopen mee te spelen op de grote kampioenschappen” ,weet Geert Wellens. Eind deze week neemt ze deel aan het WK op de weg. In Gieten zal ze naar alle waarschijnlijkheid haar eerste wedstrijd in de teamkleuren afwerken.