Dieven aan de haal met fietsen van Van Den Broeck en Godart

Dieven aan de haal met fietsen van Van Den Broeck en Godart

Crossen in Italië en Spanje, het is niet zonder risico zo blijkt. In een ‘veldritloos weekend’ trokken enkele renners naar de wedstrijden in het Spaanse Muskiz en het Italiaanse Milaan. Het weekend liep echter niet over rozen voor junior Arno Van Den Broeck en Suzie Godart.

Arno van den Broeck kende op sportief vlak echter wel een topweekend. Met een eerste en tweede plaats keerde hij tevreden terug uit het warme zuiden. “Gedeeltelijk op de terugweg besloten ze om samen met de familie iets te gaan eten in een naburig restaurant waarbij de wagen werd geparkeerd op een bewaakte parking“, staat te lezen in de nieuwsbrief van IKO Enertherm-Beobank.

“Bij terugkeer werd met grote verbazing en ontsteltenis vastgesteld dat de wagen op een gesofisticeerde wijze werd leeggeroofd. Alle fietsen, wielen, koerskledij en ondermeer een laptop verdwenen met de noorderzon zonder ook maar één spoor achter te laten. Ongetwijfeld het werk van een professionele dievenbendeDe kans dat Arno ooit nog iets zal terugzien is klein.”

Ook Suzie Godart (foto boven) onderging hetzelfde lot. Op de heen weg naar de veldrit van haar fietssponsor Guerciotti werd haar achterruit aan diggelen geslagen. Dieven gingen ook bij haar aan de haal met de fietsen.