De Boer duikt met privésponsor Breepark.nl het veld in

De Boer duikt met privésponsor Breepark.nl het veld in

Sophie De Boer zal vanaf 1 januari niet meer te zien zijn in haar vertrouwde tenue van het Kalas-H.Essers-NNOF Cycling Team. Vanaf dan duikt ze het veld in onder de naam van haar privésponsor Breepark.nl.

“Er ligt een enorme uitdaging voor me als het gaat om wat ik wil bereiken, maar ik heb het idee dat het team en de mensen van Breepark.nl me hier juist bij kunnen helpen”, deed Sophie de Boer haar relaas in het persbericht.

Breepark is een vrijetijdslocatie aan de oostzijde van Breda. Het bevat onder andere een Decathlon sportwinkel, Kinepolis, McDonald’s, natuurgebied van zeven hectare en een groot outdoor evenemententerrein “Sophie is het (sportieve) gezicht van Breepark.nl en zal met haar aanstekelijke enthousiasme, doorzettingsvermogen en wilskracht ook Breepark.nl verder op de kaart gaan zetten”, aldus Anneke Stins commercieel directeur de Bree.

“We willen dat meer mensen in Nederland & België Breepark leren kennen, ook zeker in de sportieve sector, het veldrijden is hier voor ons uitermate geschikt voor.” 

sophie-de-boer-1