Contractverlenging voor Ellen van Loy

Contractverlenging voor Ellen van Loy

Ellen van Loy tekende deze week een nieuw contract bij de Telenet Fidea Lions. Ze presteerde tot nu toe steeds op een hoog niveau en dat sprong niet alleen bij de ploegleiding in het oog. Ze krijgt alle kansen om binnen het team te blijven tot het einde van haar veldrit loopbaan.

Ellen van Loy reed tot nu toe al het hele seizoen op een hoog niveau. Zowat in elke wedstrijd deed ze mee voor een plaatsje in de top –tien. Deze goede prestaties werden door de ploegleiding ook gesmaakt. Teammanager Sven Nys: “Als zesde op de UCI-ranking mag Ellen van Loy beschouwd worden als één van de toprensters binnen het dames veldrijden.”

“Maar Ellen vecht niet alleen voor haar plekje tijdens de wedstrijden, ze maakt er ook een punt van om steeds het dames veldrijden te vertegenwoordigen – zowel bij sponsors als organisaties.” Mede daardoor kwamen ze tot een mooie overeenkomst. “We hebben Ellen dan ook aangeboden om gedurende de rest van haar carrière de kleuren van de Telenet Fidea Lions te verdedigen.”

Ze krijgt alle vrijheid om het verdere verloop van haar veldritloopbaan te bepalen. “Ellen kan en mag zelf bepalen wanneer ze haar crosscarrière stopzet en dan zullen wij ervoor zorgen dat ze dat op een aangename manier kan doen.”

Van Loy zeer blij met deze kansen

“De ondersteuning die de Telenet Fidea Lions mij bieden is ongeëvenaard. De kans om mijn carrière op termijn af te sluiten binnen dit team heb ik dan ook met twee handen gegrepen. Samen met de Telenet Fidea Lions wil ik mijn stempel blijven drukken op het damesveldrijden.” Besluit een tevreden Van Loy.