Boons, Van Wunsel en De Heij zoeken nieuwe oorden op

Boons, Van Wunsel en De Heij zoeken nieuwe oorden op

Eén september is niet alleen de eerste schooldag, maar veel veldrijders wisselen op die datum van team én dus ook van outfit. U kreeg de afgelopen weken al heel wat transfernieuws van ons, maar deze drie had u nog tegoed.

Het Nederlandse ZZPR.nl-HanClean-Orange Babies Cycling Team verzekerde zich met de transfers van eerstejaarsjunioren Ryan Kamp, Bart Hazekamp en Bart Artz al van heel wat nieuw bloed. Daar komt nu met Maaike de Heij ook nog een nieuwe juniore dame bij.

“Ik hoop de progressie die ik dit mountainbike seizoen heb geboekt door te trekken naar het cross-seizoen”, reageerde de 18-jarige. “Ik heb nog nooit voor een team gereden, maar ik hoop dat we veel van elkaar kunnen leren en sterker kunnen maken. Het is een leuke groep jongens en meiden dus ik heb er erg veel zin in.”

Bij de Belgische formatie Kleur Op Maat – BNS Technics verwelkomen ze naast een nieuwe co-sponsor en teamnaam ook Yenthe Boons. Ze was jaren actief bij de Kastelse Durvers, maar zoekt nu een nieuwe uitdaging bij de formatie van Iwan Gevers.

Daarnaast verkast ook Lara van Wunsel van het Lensworld Cycling Team naar het Vanomobil Cycling Team. Wat al langer geweten was, maar nu ook officieel in orde is, is de transfer van Eva Maria Palm en Joyce Vanderbeken naar AA Drinks – Kalas.

Foto – Teamfoto Kleur Op Maat – BNS Technics (Dieter Jans)