Bij start-box zit u goed – BK Lille vanop de eerste rij

Bij start-box zit u goed – BK Lille vanop de eerste rij

Het Belgisch kampioenschap is en blijft de hoogdag van het seizoen. Ook het start-box team staat klaar voor een druk weekend. Wie zaterdag of zondag niet aanwezig kan zijn in Lille hoeft niets te missen. We zetten even alles op een rijtje.

Zaterdag kan u bij ons terecht voor een live tekstverslag van alle kampioenschappen. We zijn er vanaf de eerste wedstrijd om twaalf uur en gaan door tot de aankomst van de junioren iets voor de klok van vier. Vanop twee punten op de omloop krijgt u elke ronde een updates van de gebeurtenissen. Daarnaast kan u na de wedstrijd bij ons terecht voor het volledige verslag en de reacties. Ook zondag houden we u tijdens de dameswedstrijd, die overigens live op Sporza komt, op de hoogte van de ontwikkelingen bij de dames jeugd.

Naast het live verslag kan u terecht op ons instagramprofiel (@startboxbe) voor de eerste foto’s en geven we u een andere kijk op het BK via ons Snapchapaccount (start-box). Kort samengevat: bij start-box zit u dit weekend goed om geen moment van het Belgisch kampioenschap te missen.

Praktische info, deelnemerslijsten, programma …