VIDEO

Audio – Van den Broeck showt driekleur in Deurne

VIDEO

Audio – Van den Broeck showt driekleur in Deurne

Arno Van den Broeck showde in Deurne voor het eerste zijn gloednieuwe driekleur. Hij moest de week daarvoor nog passen omdat hij ziek was. Nu kon hij voor het eerst pronken met zijn nieuwe trui. Uiteindelijk eindigde hij tiende.

”En met die tiende plaats ben ik toch wel tevreden”, begint hij. ”Het is mijn eerste veldrit na het Belgisch kampioenschap omdat ik vorig weekend forfait moest geven door ziekte. Eigenlijk was het weer een beetje opnieuw beginnen.”

”Ik had last van zoals ze zeggen een snotvalling”, misschien het resultaat van al de feestvreugde na het BK.”Ja allicht wel”, lacht hij. ”Ik had niet echt veel aan want je paradeert constant in de tricolore. Dan constant binnen en buiten, ja daar word je ziek van.”