VIDEO

Audio – Ploegleider Iwan Gevers: “Femke zorgt voor een mijlpaal in onze geschiedenis”

VIDEO

Audio – Ploegleider Iwan Gevers: “Femke zorgt voor een mijlpaal in onze geschiedenis”

Het is natuurlijk de renster zelf die het moet doen, maar ook het Kleur op Maat – Nodrugs team heeft een aandeel in de overwinning van Femke van den Driessche. “Wij proberen haar enkel zo goed mogelijk te ondersteunen”, relativeert manager Iwan Gevers.

Er mag gerust een pluim op de hoed gestoken worden van het team van Iwan Gevers. Het Kleur op Maat – Nodrugs heeft iets neergezet en met Femke van den Driessche en haar Europese titel beleeft de ploeg dé mooiste dag uit haar bestaan. Een mijlpaal in de geschiedenis van het team.

“Het zat er natuurlijk aan te komen”, reageert Iwan Gevers trots. 21014259704_2954cd4cda_b“Ik had er alle vertrouwen in maar door allerlei omstandigheden (waar Gevers niet in detail wil treden, red.) werd het nog een woelige week. Wij hadden er vertrouwen in, en het is goed gekomen.”

“Als team probeerde we haar zo weinig mogelijk druk op te leggen. Femke is goed bezig. De enige druk die er was, kwam  van Femke zelf.  Wij hebben Femke in de ploeg genomen en op dat moment ken je de hele situatie niet. Daarna heb ik de familie en de entourage leren kennen.”

“In die mensen hebben wij het volste vertrouwen. Belangrijk is dat we die mensen laten doen aangezien zij toch al doen wat moet gedaan worden. Wij moeien ons daar niet mee, wij bieden enkel de steun die Femke nodig heeft.”

Beluister het volledige interview hierboven.