VIDEO

Audio – Femke Van Den Driessche: “Vooraf zag ik het niet zitten”

VIDEO

Audio – Femke Van Den Driessche: “Vooraf zag ik het niet zitten”

Femke Van Den Driessche verraste vandaag héél Middelkerke met haar derde plaats. De jonkie van het Kleur op Maat team kwam zelfs nog dicht bij positie twee maar uiteindelijk werd het drie. Een fenomenaal resultaat om het seizoen stilaan mee af te sluiten.

“Het was prachtig”, vertelde Van Den Driessche na de wedstrijd met een brede smile. “Het publiek heeft mijn fantastisch gesteund, dat was een onbeschrijfelijk gevoel. Ik was zo op maar door de aanmoedigingen werd ik terug gemotiveerd om naar Helen Wyman toe te rijden.”

Van Den Driessche reed een perfecte wedstrijd en schoof telkens op. “Ik startte eigenlijk goed waardoor ik meteen in de top tien terecht kwam. Een opsteker, zo kostte het mij minder krachten om vooraan post te vatten. Andere wedstrijden was dat wel anders.”

“In het begin kwam ik dan in de ‘Telenet-groep’ terecht. Toen trok ik even door en zo kon enkel Jolien volgen. In de verkenning zag ik het eigenlijk totaal niet zitten. Mijn broers pepten mij op waardoor ik dan toch nog wat geloof had”, zei ze.