Arno Van Den Broeck kiest voor opleidingsploeg

Arno Van Den Broeck kiest voor opleidingsploeg

Het mag geen verrassing zijn dat er de afgelopen weken hard getrokken werd aan de mouw van eerstejaars Arno Van Den Broeck. Na zijn titel op het Belgisch kampioenschap zwermden de ploegleiders rond de kampioen en zijn entourage. Er  waren enkele team in de running, maar Van Den Broeck maakt volgend seizoen de overstap naar Enertherm-BKCP, de jeugdploeg van BKCP-Powerplus.

“Voor mij is het belangrijk dat ik vooral van een goede begeleiding kan genieten en dat ik ook nog inspraak krijg in de wedstrijden die ik graag wil rijden”, vertelde hij. “Ook de andere ploegleden en mecaniciens die ik al kende in deze ploeg hebben mijn keuze mee beïnvloed en natuurlijk is het ook tof om mee te kunnen genieten van al dat top materiaal.”

“De kogel is door de kerk en mijn keuze is dan ook Enertherm-BKCP geworden, maar via deze weg wil ik zeker ook alle mensenen ploegen danken voor hun interesse en is het spijtig dat er altijd mensen bij zijn die je teleur moet stellen. Ik ben alvast super tevreden en hoop na overleg met mijn huidige ploegleider DCM Cycling Team tot een akkoord te komen en vanaf het nieuwe veldritseizoen in september 2015 op een waardige manier de kleuren van Enertherm-BKCP te kunnen verdedigen”, besloot de steeds nuchtere renner.